Het nut van een serviceabonnement

Het nut van een serviceabonnement

Provisieverbod

Sinds januari 2013 geldt een provisieverbod voor complexe verzekeringsproducten zoals pensioen-, inkomens-, uitvaart- en levensverzekeringen. Na het afsluiten van bijvoorbeeld een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalt u een netto premie. Maar daarna… Wat als uw inkomen tussentijds verandert? Wat als uw gezinssituatie tussentijds wijzigt? En… Wat als de wetgeving tussentijds wordt aangepast? U heeft in dat geval opnieuw advies nodig! Hiervoor sluit u ook een serviceabonnement bij ons af. Wat kunt u van ons verwachten en wat is het nut van zo’n serviceabonnement?

Serviceabonnement

Afsluiten van een verzekering

Bij het afsluiten van een verzekering kijken wij naar uw persoonlijke situatie, uw financiële situatie, uw wensen en uw kennis over de desbetreffende verzekering. Op basis van deze informatie voorzien wij u van advies. Wij maken een marktvergelijking en kiezen voor u het meest passende verzekeringsproduct. Wij sluiten de verzekering vervolgens voor u af op basis van de door u verstrekte informatie.

Nazorg van een afgesloten verzekering

Na het afsluiten van de verzekering kan een tal van wijzigingen met betrekking tot de door u verstrekte informatie plaatsvinden. U kunt meer gaan verdienen of bijvoorbeeld een kind krijgen. Daarnaast kunnen ook wettelijke wijzigingen doorgevoerd worden waar wij geen invloed op hebben. Nazorg is dus minstens zo belangrijk! Ook na het afsluiten van de verzekering willen wij er zeker van zijn dat u zorgeloos goed verzekerd bent. Wij willen u om deze reden voorzien van goed advies. Om onze klanten vooraf inzicht en zekerheid te bieden, maakt u gebruik van ons serviceabonnement.

Serviceabonnement

Na het afsluiten van de verzekering onderhouden en beheren wij de verzekering voor u. Daarnaast voorzien wij u indien noodzakelijk van advies. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet zit te wachten op hoge advieskosten. Om deze reden brengen wij jaarlijks een vast bedrag in rekening dat vele malen lager ligt dan de hoge advieskosten. Wat zijn uw voordelen in dit geval?

 • U kunt bij ons terecht voor deskundig advies of voor het verkrijgen van informatie over uw verzekering.
 • Wij sturen u belangrijke informatie en (wets-)wijzigingen met betrekking tot uw verzekering.
 • Eén keer per jaar checken wij samen met u of uw verzekering nog wel passend is voor uw situatie (geen marktverkenning).
 • Informatie van de verzekeraar controleren wij en sturen wij naar u door.
 • Indien noodzakelijk behartigen wij uw belangen.
 • Wij controleren de juiste verwerking van uw gegevens als deze wijzigen.
 • U ontvangt één keer per drie jaar een korting op ons tarief voor uitgebreid advies (met marktverkenning) met betrekking tot uw verzekering.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over ons serviceabonnement? Of wilt u weten wat het vaste tarief is voor de verzekering die u heeft afgesloten? Neem dan contact op via 023–751 00 00 of via onze contactpagina. U kunt vragen naar Francisca Brand.

Francisca Brand

Senior acceptant zakelijk
francisca@elswoutgroep.nl

Met 20 jaar ervaring bij verschillende assurantiekantoren in verschillende functies is Francisca sinds maart 2019 onderdeel geworden van het Elswout AssurantieGroep team... Lees verderBereken nu uw voordeel

Upload uw huidige polis en vul uw contactgegevens in. Wij sturen u zo snel als mogelijk uw besparingsmogelijkheden.

  Upload uw huidige polis*

  Voor- en achternaam*

  E-mail*

  Mobiele nummer*

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×