Overlijdensrisicoverzekering? Verlaag nu uw premie!

Overlijdensrisicoverzekering? Verlaag nu uw premie!

Een goed voornemen voor 2020!

Inmiddels hebben wij afscheid genomen van 2019 en is 2020 met een frisse start aangevangen. De jaarwisseling is het moment dat men terugkijkt op het oude jaar en dat men goede voornemens maakt voor het nieuwe jaar. Met stip op nummer 1 staat als goede voornemen afvallen, maar ook het stoppen met roken staat hoog in de lijst van goede voornemens. Wist u dat u door te stoppen met roken ook nog eens de premie van uw overlijdensrisicoverzekering kunt verlagen?

Overlijdensrisicoverzekering

Terugvallen op oude gewoontes

Helaas vallen de meeste mensen binnen één week weer terug in hun oude gewoontes. Echter, de volhouders die van de tabak af kunnen blijven wacht, naast de uitgespaarde kosten op de aanschaf van tabak, mogelijk nog een beloning door een besparing van de premie op de eerder afgesloten overlijdensrisicoverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering

Bij het aanvragen van een overlijdensverzekering wordt onder andere gevraagd of je roker of niet roker bent. Die vraag moet naar waarheid beantwoord worden en bij wel roken geldt een toeslag op de premie. Rokers lopen het risico eerder te overlijden dan niet rokers. Bent u definitief gestopt met roken en heeft u dit inmiddels langer dan twee jaar volgehouden, vraag ons dan of de premie voor uw overlijdensrisicoverzekering verlaagd kan worden. U hoeft hiervoor geen nieuwe verzekering aan te vragen, de meeste verzekeraars zijn bereid de premie tussentijds te verlagen. Afhankelijk van de hoogte van de premie kunt u hiermee honderden euro’s per jaar besparen. Toch wel een extra motivatie om je goede voornemen te gaan volbrengen.

Heeft u nog vragen?

Meer informatie over een overlijdensrisicoverzekering vindt u hier op onze website. Heeft u verder nog vragen? Bel gerust naar 023–751 00 00 of mail naar info@elswoutgroep.nl.

George Linck

Adviseur zakelijk
george@elswoutgroep.nl

George is al vanaf 1989 werkzaam in de verzekeringsbranche. Begonnen als accountmanager schade bij een grote verzekeringsmaatschappij... Lees verderBereken nu uw voordeel

Upload uw huidige polis en vul uw contactgegevens in. Wij sturen u zo snel als mogelijk uw besparingsmogelijkheden.

  Upload uw huidige polis*

  Voor- en achternaam*

  E-mail*

  Mobiele nummer*

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×