Samenwerking met Koningsland & Partners

Samenwerking met Koningsland & Partners

Elswout AssurantieGroep gaat samenwerken met Koningsland & Partners

Met trots kunnen wij mededelen dat wij vanaf 1 januari 2020 een samenwerkingsverband zijn aangegaan met het Amsterdams verzekeringskantoor Koningsland & Partners. Koningsland & Partners richt zich net als Elswout AssurantieGroep op het zo goed mogelijk en persoonlijk adviseren van zowel haar particuliere als zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen. Hierdoor kunnen al haar relaties volledig ontzorgd worden. Hiermee breiden wij ons klantenbestand uit en kunnen wij ons, in samenwerking met Koningsland, meer gaan richten op de particuliere en zakelijke markt in en rondom Amsterdam. De website van Koningsland & Partners (www.koningsland.eu) blijft de komende maanden in aangepaste vorm beschikbaar.

Wij heten Glenn, Edwin en Annemarie van harte welkom. Koningsland & Partners blijft natuurlijk bereikbaar op hetzelfde mailadres en telefoonnummer.

Koningsland-samenwerking-1080x625

George Linck

Adviseur zakelijk
george@elswoutgroep.nl

George is al vanaf 1989 werkzaam in de verzekeringsbranche. Begonnen als accountmanager schade bij een grote verzekeringsmaatschappij... Lees verderBereken nu uw voordeel

Upload uw huidige polis en vul uw contactgegevens in. Wij sturen u zo snel als mogelijk uw besparingsmogelijkheden.

  Upload uw huidige polis*

  Voor- en achternaam*

  E-mail*

  Mobiele nummer*

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×