Zorgeloos op wintersport!

Zorgeloos op wintersport!

Check uw reisverzekering

Gaat u nog op wintersport? Check dan goed uw verzekeringen. De skipassen, uw verblijf en het huren van de juiste spullen is al duur genoeg. U wilt niet onnodige hoge kosten hebben als er iets gebeurt op uw wintersportvakantie. Bij bijvoorbeeld een ongeval of diefstal tijdens uw vakantie.

Zorgeloos-op-wintersport-1080x628

Wintersportdekking

Wintersport valt vaak niet onder de reguliere dekking van uw doorlopende reisverzekering. Terwijl u tijdens wintersport juist meer risico loopt op een ongeluk. Als u een wintersport dekking afsluit bent u ook tijdens uw wintersportvakantie zorgeloos goed verzekerd. Onder de wintersportdekking vallen bijvoorbeeld:

 • Een ongeval
 • Opname in een plaatselijk ziekenhuis
 • Vervoer van de piste en/of gipsvlucht naar huis
 • Eigen ski- en snowboarduitrusting
 • In het buitenland gehuurde wintersportartikelen
 • Kosten van skipassen en skilessen als u daar door een ongeval of voortijdige terugkeer geen gebruik meer van kunt maken

Dekking geneeskundige kosten

Ziekenhuiskosten in het buitenland worden tot de Nederlandse tarieven gedekt. Zodra de medische kosten die u in het buitenland maakt deze tarieven overschrijden, moet u het verschil zelf betalen. Dat kan een behoorlijk bedrag zijn. Wanneer er dringend hulp nodig is heeft u ook weinig te kiezen, en is de kans aanwezig dat u in een privékliniek terecht komt. Dit komt voor in landen als Zwitserland en Oostenrijk. Met de dekking geneeskundige kosten op uw doorlopende reisverzekering hoeft u het verschil tussen de Nederlandse tarieven en de gemaakte kosten niet terug te betalen. Beide dekkingen kunt u tussentijds aan uw doorlopende reisverzekering toevoegen.

Kortlopende reisverzekering

Ook bij een kortlopende reisverzekering kunt u kiezen voor een wintersportdekking en een dekking voor geneeskundige kosten. Let er goed op dat u die meeverzekert als u op wintersport gaat. Bent u benieuwd wat wij voor u kan betekenen, kijk op de pagina doorlopende reisverzekering of neem contact met ons op via 023–751 00 00.

Ronald Verkerk

Senior acceptant zakelijk
ronald@elswoutgroep.nl

Ronald is sinds 1 januari 2014 in dienst bij Elswout en al vanaf september 1980 werkzaam in de verzekeringsbranche... Lees verderBereken nu uw voordeel

Upload uw huidige polis en vul uw contactgegevens in. Wij sturen u zo snel als mogelijk uw besparingsmogelijkheden.

  Upload uw huidige polis*

  Voor- en achternaam*

  E-mail*

  Mobiele nummer*

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×