Zorgverzekering 2019: premies zijn bekend

Zorgverzekering 2019: premies zijn bekend

Zorgverzekering 2019: premies zijn bekend

De verwachte gemiddelde verhoging van de premies voor zorgverzekeringen in 2019 is te ruim geschat. Door het kabinet werd een verhoging van meer dan 10,- per maand verwacht. Achteraf blijkt dat de gemiddelde stijging van een basisverzekering neerkomt op 6,14 per maand (bron: Zorgwijzer). Een stuk voordeliger dan verwacht.

Zorgcollectiviteitsoplossing-Elswout

Een kans voor goed werkgeverschap

Vanuit Elswout zien wij nog steeds een grote kans voor werkgevers om ‘goed werkgeverschap’ te tonen. Zo kunt u als werkgever uw personeel een gunstig alternatief bieden via een zorgcollectiviteit. Voor enkele relaties hebben wij dit al met succes geregeld. Wij hebben via een collectieve verzekering een gunstiger tarief voor hun medewerkers mogelijk gemaakt. Individueel zullen zij een veel hoger tarief kwijt zijn. Naast een gunstig tarief voor goede zorg neemt een borgcollectiviteit via de werkgever vooral een hoop onrust weg bij de medewerkers.

Een zorgcollectiviteit pakt altijd gunstiger uit

Hoe hoog de zorgpremie in 2019 ook wordt, het is altijd gunstiger wanneer uw medewerkers gebruik maken van een zorgcollectiviteit. Wij spreken uit ervaring, want wij bieden de laatste jaren onze relaties een kant-en-klare oplossing. Werkgevers kunnen dit direct opnemen in hun arbeidsvoorwaardenpakket.

Hoe werkt zorgcollectiviteit voor werkgevers?

Speciaal voor uw medewerkers maken wij met gerenommeerde verzekeraars collectieve afspraken. Hierdoor wordt het voor uw medewerkers mogelijk om in 2019 goed verzekerd te zijn tegen het scherpste tarief. Voor uw onderneming richten wij een online omgeving in (zie afbeelding boven dit bericht). Vanuit deze omgeving kunnen uw medewerkers de verschillende collectieve afspraken bekijken en vergelijken met hun huidige zorgverzekering. Indien gewenst kunnen zij hier ook de overstap naar de zorgcollectiviteit in gang zetten. Bij de communicatie hierover naar uw personeel wordt u door ons ondersteund.

Zullen wij dit een keer bespreken?

Wanneer wij u interesse hebben gewekt, maken wij graag snel een afspraak. Er moet immers het een en ander worden voorbereid om op tijd uw medewerkers te kunnen informeren. Bel ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 023-751 00 00 of stuur ons een e-mail (info@elswoutgroep.nl) om een vrijblijvend gesprek over dit onderwerp in te plannen.

George Linck

Adviseur zakelijk
george@elswoutgroep.nl

George is al vanaf 1989 werkzaam in de verzekeringsbranche. Begonnen als accountmanager schade bij een grote verzekeringsmaatschappij... Lees verderBereken nu uw voordeel

Upload uw huidige polis en vul uw contactgegevens in. Wij sturen u zo snel als mogelijk uw besparingsmogelijkheden.

  Upload uw huidige polis*

  Voor- en achternaam*

  E-mail*

  Mobiele nummer*

  ×

  Powered by WhatsApp Chat

  ×