Over Felixx.® werk & inkomen

Zorgeloos goed verzekerd.
Kantoor Felixx.Groep

Over Felixx.® werk & inkomen

Ons team van professionals zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Van een pensioenregeling tot een werknemerspresentatie over deze pensioenregeling, van WEGAM/WEGAS-verzekeringen tot verzuimmanagement.

Onze missie en visie

Wij brengen de kennis en ervaring op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, hr-vraagstukken, arbodienstverlening, pensioenen en salarisadministratie samen om zo compleet het werk en de zorgen van onze relaties uit handen te nemen. Wij streven ernaar om werkgevers te ontzorgen op het gebied van deze vakgebieden. Hierdoor hoeven werkgevers zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit en andere risico’s in de leefbare (werk)omgeving.

Samenwerking Elswout AssurantieGroep

Wist u dat wij in samenwerking met Elswout AssurantieGroep ook particuliere en zakelijke (schade)verzekeringen kunnen aanbieden? Bent u hierin geïnteresseerd? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat er contact met u wordt opgenomen door één van de experts van Elswout AssurantieGroep.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×