Particuliere verzekeringen

Zorgeloos goed verzekerd.
Kortlopende reisverzekering dekking

Particuliere verzekeringen

Als particulier wilt u dat alles goed geregeld is. Uw auto-, opstal-, inboedel- en reisverzekering het liefst regelt dit allemaal op één plek. U heeft dan één aanspreekpunt voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken. Regel bij ons uw particuliere verzekeringen. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos goed verzekerd bent.

Particuliere verzekeringen

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting! Hieronder vindt u de verzekeringen die u onder andere kunt opnemen in uw Zorgeloospakket voor Particulieren.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen Zorgeloos
Kortlopende reisverzekering dekking mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven

Zorgeloospakket voor Particulieren

Welke particuliere verzekeringen neemt u in uw Zorgeloospakket voor Particulieren op?

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt de spullen van een ander beschadigen of iemand kan gewond raken door uw schuld (per ongeluk). Het is mogelijk dat u dan aansprakelijk wordt gesteld. Particulieren kunnen zich met een verzekering hiervoor verzekeren.

Autoverzekering

Autoverzekering

Auto’s zijn er in verschillende soorten. Daarom bieden wij een breed assortiment aan autoverzekeringen aan. Zo kunt u de autoverzekering kiezen die bij uw auto past. In Nederland is elke autobezitter verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Niet alleen bedrijven hebben belang bij een cyberverzekering, ook voor particulieren kan deze verzekering een groot voordeel hebben. Met onze smartphones zijn wij continu met het internet verbonden en ook apparaten worden op internet aangesloten.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
Kortlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering wordt over het algemeen afgesloten als u langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op reis gaat. Het is vaak goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten dan een kortlopende reisverzekering.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedel is alles in uw woning wat u mee zou kunnen nemen, zonder schade aan het object te veroorzaken, als u gaat verhuizen. Met een inboedelverzekering kunt u uw inboedel in uw woning verzekeren tegen schade en diefstal.

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een specifieke vakantie of een weekendje weg.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
Motor- en fietsverzekering

Motor- en (brom)fietsverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Ook voor een motor geldt dat een wa-verzekering voor motorvoertuigen verplicht is. U kunt kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Natuurlijk kunt u deze ook uitbreiden.

Opstalverzekering

Als u een woning heeft gekocht, wilt u dat, als er iets gebeurt met uw woning, u uw woning kunt (laten) maken. Met een opstalverzekering verzekert u alles wat vast zit aan uw woning. Dit noemt men ook wel aard- en nagelvast.

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering wordt vaak onterecht gezien als een uitvaartverzekering. Met deze verzekering voorkomt u dat uw nabestaanden financiële problemen krijgen als u komt te overlijden.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die onder bepaalde voorwaarden zorgt dat u juridische bijstand krijgt als u betrokken raakt bij een juridisch conflict. In de praktijk wordt de juridische bijstand verzorgd door juristen die in dienst zijn bij de verzekeringsmaatschappij zelf.

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart kunnen snel oplopen en zijn vaak hoger dan verwacht. Een uitvaart kost al snel tussen de  6.500,00 en  11.000,00. Niet iedereen heeft voldoende geld om een uitvaart te kunnen betalen. U neemt deze zorg bij uw nabestaanden uit handen.

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten en wordt daarom ook wel een ziektekostenverzekering genoemd. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan uw huisarts of ziekenhuis. Eenmalig per jaar kunt u van zorgverzekeraar wijzigen.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
Elswout-groep-wit-balk-boven-footer
×

Powered by WhatsApp Chat

×