Aansprakelijkheidsverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Particuliere verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt de spullen van een ander beschadigen of iemand kan gewond raken door uw schuld (per ongeluk). Het is mogelijk dat u dan aansprakelijk wordt gesteld. Particulieren kunnen zich met een aansprakelijkheidsverzekering hiervoor verzekeren. Deze verzekering vergoedt de schade waar u wettelijk aansprakelijk voor bent. Opzettelijke schades of schades die veroorzaakt zijn met een motorvoertuig worden niet vergoed.

Verschillende soorten dekkingen voor een aansprakelijkheidsverzekering

Er zijn verschillende soorten dekkingen voor een aansprakelijkheidsverzekering:

  • Alleenstaandendekking: U kunt kiezen tussen alleenstaand met kinderen en alleenstaand zonder kinderen.
  • Gezinsdekking: U kunt kiezen tussen partners zonder inwonende kinderen en partners met inwonende kinderen. Uw partner en uw minderjarige kinderen zijn in dit geval meeverzekerd. Zelfs inwonende schoon- en (groot)ouders vallen onder de gezinsdekking.

Zowel bij de alleenstaanden- als de gezinsdekking zijn loges, personeel en huisdieren meeverzekerd.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Aansprakelijkheidsverzekering schade
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten en wordt daarom ook wel een ziektekostenverzekering genoemd. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan uw huisarts of ziekenhuis. Eenmalig per jaar kunt u van zorgverzekeraar wijzigen.

Motor- en fietsverzekering

Motor- en (brom)fietsverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Ook voor een motor geldt dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen verplicht is. U kunt kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Natuurlijk kunt u deze ook uitbreiden met extra dekkingen.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Niet alleen bedrijven hebben belang bij een cyberverzekering, ook voor particulieren kan deze verzekering een groot voordeel hebben. Met onze smartphones zijn wij continue met het internet verbonden en ook steeds meer huishoudelijke apparaten worden op internet aangesloten.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×