Cyberverzekering particulieren

Zorgeloos goed verzekerd.
Cyberverzekering

Cyberverzekering particulieren

Niet alleen bedrijven hebben belang bij een cyberverzekering, ook voor particulieren kan het een groot voordeel hebben om een cyberverzekering af te sluiten. Met onze smartphones zijn wij continu met het internet verbonden en ook steeds meer huishoudelijke apparaten worden op internet aangesloten. Helaas kent deze ontwikkeling een aantal risico’s. Met een cyberverzekering kunt u uzelf en uw gezin wapenen tegen risico’s op het internet. Denk hierbij aan cyberafpersing, internet reputatieschade, verlies van geld op uw rekening, identiteitsfraude, inbreuk op uw privacy en aansprakelijkheid. Denk ook aan risico’s zoals phishing, smishing, virussen, hacken en ransomware.

Particuliere verzekeringen

Wat is er gedekt?

Meestal kent een particuliere cyberverzekering een eigen risico en een werelddekking. Verder ligt het aan de verzekeraar hoe hoog het verzekerd bedrag per gebeurtenis is. Onder andere de onderstaande zaken zijn veelal gedekt als u een cyberverzekering heeft afgesloten.

  • Hulpverlening (24/7).
  • Computerhulp (bijvoorbeeld: data recovery).
  • Hulp bij identiteitsfraude.
  • Schadevergoeding bij verlies van geld op uw rekening.

Wat is er niet gedekt?

De onderstaande zaken zijn standaard uitgesloten als u een cyberverzekering heeft afgesloten.

  • Het met opzet veroorzaken van schade en het plegen van fraude.
  • Als er schade ontstaat door data die u illegaal verkregen heeft.
  • Schade door oorlog, plundering en overheidshandelingen.
  • Op het moment dat een medeverzekerde een verdachte, dader of medepleger van de ontstane schade is.
  • Schade als gevolg van het ontbreken van passende beveiligingsmaatregelen.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Autoverzekering

Autoverzekering

Auto’s zijn er in verschillende soorten. Daarom bieden wij een breed assortiment aan autoverzekeringen aan. U kunt de autoverzekering kiezen die bij uw auto past. Elke autobezitter is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.

Opstalverzekering

Als u een woning heeft gekocht, wilt u dat, als er iets gebeurt met uw woning, u uw woning kunt (laten) maken. Met een opstalverzekering verzekert u alles wat vast zit aan uw woning, ook wel aard- en nagelvast. U kunt deze zaken niet zonder schade verhuizen.

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een specifieke vakantie of een weekendje weg.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
×

Powered by WhatsApp Chat

×