Doorlopende reisverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Doorlopende reisverzekering dekking

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering wordt over het algemeen afgesloten als u langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op reis gaat. In dit geval is het vaak goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten in vergelijking met een kortlopende reisverzekering.

Particuliere verzekeringen

Waarom een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Vooral wanneer u buiten Nederland op vakantie gaat, kunt u tegen onverwachte kosten aanlopen. Bijvoorbeeld als uw bagage wordt gestolen, u bepaalde medische kosten maakt of als uw reis geheel of gedeeltelijk moet worden geannuleerd. Hiervoor kunt u een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten. Ook een tijdens een weekendje weg in Nederland kan een reisverzekering verstandig zijn. Sommige inboedelverzekeringen kennen een buitenshuis-dekking. Echter, niet bij alle inboedelverzekeringen is dit het geval.

Is een doorlopende reisverzekering niet onnodig duur?

In het geval van een kortlopende reisverzekering verzekert u zich voor de duur van één specifieke vakantie. Hoewel u anders zou denken, is een kortlopende reisverzekering in verhouding duurder dan een doorlopende reisverzekering. Zeker als u vaker dan één keer per jaar met vakantie gaat. Bij een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Doorlopende reisverzekering dekking mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Kortlopende reisverzekering bagage
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten en wordt daarom ook wel een ziektekostenverzekering genoemd. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan uw huisarts of ziekenhuis. Eenmalig per jaar kunt u van zorgverzekeraar wijzigen.

Motor- en fietsverzekering

Motor- en (brom)fietsverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Ook voor een motor geldt dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen verplicht is. U kunt kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Natuurlijk kunt u deze ook uitbreiden met extra dekkingen.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Niet alleen bedrijven hebben belang bij een cyberverzekering, ook voor particulieren kan deze verzekering een groot voordeel hebben. Met onze smartphones zijn wij continue met het internet verbonden en ook steeds meer huishoudelijke apparaten worden op internet aangesloten.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1599565737840{background: #ededed url(https://elswoutgroep.nl/wp-content/uploads/2020/04/Elswout-groeLS

×

Powered by WhatsApp Chat

×