Inboedelverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Particuliere verzekeringen

Inboedelverzekering

Een inboedel is alles in uw woning wat u mee zou kunnen nemen, zonder schade aan het object te veroorzaken, als u gaat verhuizen. Met een inboedelverzekering kunt u uw inboedel in uw woning verzekeren tegen schade en diefstal. Welke inboedelverzekering u ook kiest, u kunt deze het beste onderbrengen bij dezelfde verzekeraar als uw opstalverzekering. Het voordeel hiervan is dat verzekeraars niet onderling hoeven uit te maken onder welke polis een bepaalde schade valt. Dit scheelt tijd en ergernis.

Het verschil tussen een opstal- en inboedelverzekering

Alles wat u in uw woning heeft staan en meegenomen kan worden zonder schade te veroorzaken (niet aard- en nagelvast), valt onder de inboedelverzekering. U kunt hierbij denken aan onder andere uw: bankstel, televisie, laptop, kledingkast, eettafel, laminaatvloer en gordijnen. Alle spullen in uw woning die u niet zomaar kunt meenemen als u gaat verhuizen zijn aard- en nagelvast. Deze vallen onder uw opstalverzekering. Onder andere: de keuken, de centrale verwarming, het plafond, de douche in de badkamer en de gelijmde houten vloer.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Inboedelverzekering waterschade
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten en wordt daarom ook wel een ziektekostenverzekering genoemd. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan uw huisarts of ziekenhuis. Eenmalig per jaar kunt u van zorgverzekeraar wijzigen.

Motor- en fietsverzekering

Motor- en (brom)fietsverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Ook voor een motor geldt dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen verplicht is. U kunt kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Natuurlijk kunt u deze ook uitbreiden met extra dekkingen.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Niet alleen bedrijven hebben belang bij een cyberverzekering, ook voor particulieren kan deze verzekering een groot voordeel hebben. Met onze smartphones zijn wij continue met het internet verbonden en ook steeds meer huishoudelijke apparaten worden op internet aangesloten.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×