Kortlopende reisverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Kortlopende reisverzekering dekking

Kortlopende reisverzekering

Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een specifieke vakantie of een weekendje weg. U bent in dit geval verzekerd vanaf de dag van vertrek tot dat u weer thuis komt. Als er tijdens de reis iets gebeurt waardoor u onverwachte kosten moet maken, worden deze vergoed door de reisverzekering. Denk hierbij aan verlies of diefstal van uw bagage of medische kosten bij een ongeval op reis. Bent u langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger.

Particuliere verzekeringen

Waarom een kortlopende reisverzekering afsluiten?

De belangrijkste reden om een kortlopende reisverzekering af te sluiten, is de hulp die u krijgt als er iets gebeurt in het buitenland. U kunt bijvoorbeeld ziek worden. De alarmcentrale helpt dan om een betrouwbaar ziekenhuis in de buurt te vinden. Er kan ook een langer verblijf of een vervroegde terugkeer geregeld worden indien noodzakelijk. De kortlopende reisverzekering dekt dan de kosten en neemt alle zorgen uit handen.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Kortlopende reisverzekering dekking mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Kortlopende reisverzekering bagage
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Kortlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering wordt over het algemeen afgesloten als u langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op reis gaat. Het is dan vaak goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten in vergelijking met een kortlopende reisverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt de spullen van een ander beschadigen of iemand kan gewond raken door uw schuld (per ongeluk). Het is mogelijk dat u dan aansprakelijk wordt gesteld. Particulieren kunnen zich met deze verzekering hiervoor verzekeren. De schade waar u wettelijk aansprakelijk voor bent, wordt vergoed.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedel is alles in uw woning wat u mee zou kunnen nemen, zonder schade aan het object te veroorzaken, als u gaat verhuizen. Met een inboedelverzekering kunt u uw inboedel in uw woning verzekeren tegen onder andere brandschade en diefstal.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
[vc_column css=”.vc_custom_1599489145935{background-position: center !impLS

×

Powered by WhatsApp Chat

×