Motor- en (brom)fietsverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Bromfietsverzekering

Motor- en (brom)fietsverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Als het lekker weer is, gaat er niets boven het gevoel van motorrijden. Ook voor een motor geldt dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen verplicht is. Net als bij een personenautoverzekering kunt u kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Ook deze kunt u verder uitbreiden.

Particuliere verzekeringen

Drie verschillende dekkingen

U kunt kiezen tussen de onderstaande drie dekkingsvarianten:

  • WA-verzekering: Schade aan andere voertuigen, bezittingen en personen is hiermee gedekt.
  • WA-verzekering Beperkt Casco: Schade aan andere voertuigen, bezittingen en personen, diefstal, ruitbreuk, botsingen met dieren, brand en explosie, storm en hagel is hiermee gedekt.
  • WA-verzekering Volledig Casco: Schade aan andere voertuigen, bezittingen en personen, diefstal, ruitbreuk, botsingen met dieren, brand en explosie, storm, hagel, aanrijding en overige schade door uzelf is hiermee gedekt.

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw motorverzekering nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld de onderstaande verzekeringen.

  • Rechtsbijstandsverzekering: Juridische hulp om schade aan uw motor of letselschade te verhalen op de tegenpartij.
  • Ongevallen opzittendeverzekering: Deze verzekering keert een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden.
  • Opzittendenverzekering: De opzittenden zijn hiermee verzekerd voor zowel letselschade als schade aan de bagage en kleding.
  • Pechhulpverzekering: Snelle en professionele hulp bij pech is bij deze verzekering 24 uur per dag, 7 dagen per week gedekt in heel Europa.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Scooterverzekering mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Fietsverzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Autoverzekering

Autoverzekering

Auto’s zijn er in verschillende soorten. Daarom bieden wij een breed assortiment aan autoverzekeringen aan. U kunt de autoverzekering kiezen die bij uw auto past. Elke autobezitter is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.

Opstalverzekering

Als u een woning heeft gekocht, wilt u dat, als er iets gebeurt met uw woning, u uw woning kunt (laten) maken. Met een opstalverzekering verzekert u alles wat vast zit aan uw woning, ook wel aard- en nagelvast. U kunt deze zaken niet zonder schade verhuizen.

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een specifieke vakantie of een weekendje weg.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×