Opstalverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Opstalverzekering inbraak

Opstalverzekering

Als u een woning heeft gekocht, wilt u dat, als er iets gebeurt met uw woning, u uw woning kunt (laten) maken. Met een opstalverzekering verzekert u alles wat vast zit aan uw woning. Welke opstalverzekering u ook kiest, u kunt deze het beste onderbrengen bij dezelfde verzekeraar als uw inboedelverzekering. Het voordeel hiervan is dat verzekeraars niet onderling hoeven uit te maken onder welke polis een bepaalde schade valt. Dit scheelt tijd en ergernis.

Particuliere verzekeringen

Kenmerken van een opstalverzekering

Een opstalverzekering dekt schade aan spullen die vastzitten in en aan uw woning. Daaronder vallen ook de leidingen, de centrale verwarming, de badkamer en het toilet. Niet elke schade is gedekt. Schade veroorzaakt door een aardbeving, atoomkernreactie en vulkaanuitbarsting zijn bijvoorbeeld uitgesloten. Hypotheekverstrekkers verplichten hypotheeknemers vaak om een opstalverzekering af te sluiten. De woning is namelijk het onderpand van de verstrekte lening. Als de woning afbrandt, is ook het onderpand weg.

Woonlastenverzekering

Als u niet meer kunt werken of als u wordt ontslagen, komt er minder geld binnen. Mogelijk kunt u uw maandlasten voor uw woning niet meer (geheel) betalen. De woonlastenverzekering zorgt er dan voor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald. U kunt kiezen tussen veel verschillende dekkingsmogelijkheden, premies, looptijden en uitkeringen. Daarnaast kunt u mogelijk profiteren van een korting op uw hypotheekrente als u een woonlastenverzekering heeft afgesloten.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Opstalverzekering woning mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Opstalverzekering woning
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Kortlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering wordt over het algemeen afgesloten als u langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op reis gaat. Het is dan vaak goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten in vergelijking met een kortlopende reisverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt de spullen van een ander beschadigen of iemand kan gewond raken door uw schuld (per ongeluk). Het is mogelijk dat u dan aansprakelijk wordt gesteld. Particulieren kunnen zich met deze verzekering hiervoor verzekeren. De schade waar u wettelijk aansprakelijk voor bent, wordt vergoed.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedel is alles in uw woning wat u mee zou kunnen nemen, zonder schade aan het object te veroorzaken, als u gaat verhuizen. Met een inboedelverzekering kunt u uw inboedel in uw woning verzekeren tegen onder andere brandschade en diefstal.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×