Overlijdensrisicoverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Particuliere verzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering wordt vaak onterecht gezien als een uitvaartverzekering. Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) voorkomt u dat uw nabestaanden financiële problemen krijgen als u komt te overlijden. De achterblijvende partner kan te maken krijgen met hoge kosten. Een ORV keert in dit geval een geldbedrag uit. De uitvaartverzekering verzekert de kosten voor de uitvaart.

Overlijdensrisicoverzekering bij uw hypotheek

Het is vaak verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten als u een hypotheek wilt afsluiten. De hypotheekverstrekker (bijvoorbeeld de bank) heeft daardoor de zekerheid dat de lening altijd wordt afbetaald, ook als u komt te overlijden. Vaak wordt de overlijdensrisicoverzekering verpand aan de hypotheekverstrekker. Dit betekent dat het geld dat uitgekeerd wordt bij overlijden direct wordt overgemaakt aan de hypotheekverstrekker.

De premie die u betaalt

Als u een overlijdensrisicoverzekering gaat afsluiten, kiest u een bedrag dat u uitgekeerd wilt krijgen als u komt te overlijden. U betaalt daarvoor premie tijdens de looptijd van van de verzekering. Als u komt te overlijden gedurende de looptijd van de verzekering, wordt dit bedrag uitgekeerd. Komt u buiten de looptijd te overlijden, wordt er geen geld uitgekeerd. Omdat het risico op overlijden (iets) hoger is als u niet volledig gezond bent, betaalt u meer premie of kunt u geweigerd worden door de verzekeraar. Om uw gezondheid te toetsen, dient u medisch geaccepteerd te worden door de verzekeraar.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Overlijdensrisicoverzekering oud
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Kortlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering wordt over het algemeen afgesloten als u langer dan 21 dagen of meerdere keren per jaar op reis gaat. Het is dan vaak goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten in vergelijking met een kortlopende reisverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt de spullen van een ander beschadigen of iemand kan gewond raken door uw schuld (per ongeluk). Het is mogelijk dat u dan aansprakelijk wordt gesteld. Particulieren kunnen zich met deze verzekering hiervoor verzekeren. De schade waar u wettelijk aansprakelijk voor bent, wordt vergoed.

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedel is alles in uw woning wat u mee zou kunnen nemen, zonder schade aan het object te veroorzaken, als u gaat verhuizen. Met een inboedelverzekering kunt u uw inboedel in uw woning verzekeren tegen onder andere brandschade en diefstal.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×