Rechtsbijstandverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Rechtsbijstandverzekering verkeer

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die onder bepaalde voorwaarden zorgt dat u juridische bijstand krijgt als u betrokken raakt bij een juridisch conflict. In de praktijk wordt de juridische bijstand verzorgd door juristen die in dienst zijn bij de verzekeringsmaatschappij zelf. Af en toe worden de kosten van een externe advocaat vergoed.

Particuliere verzekeringen

Wat valt er onder een rechtsbijstandverzekering?

Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u de juridische hulp bij een conflict. Meestal kunt u ook advies inwinnen als er nog geen conflict is. Als er een rechter bij betrokken is of als er specialistische kennis nodig is, dan wordt de zaak vaak uitbesteed. Er zijn dan twee opties:

  • Zelf een advocaat kiezen
  • Een advocaat regelen via de verzekeraar (de kosten worden volledig vergoed)

Welke dekking verzekert u mee?

Er zijn op hoofdlijnen twee soorten rechtsbijstandverzekeringen:

  • Motorrijtuigrechtsbijstandverzekering
  • Gezinsrechtsbijstandverzekering

De motorrijtuigrechtsbijstandverzekering biedt alleen recht op juridische bijstand als u een juridisch conflict heeft in verband met uw deelname aan het verkeer.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Rechtsbijstandverzekering verkeer mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Rechtsbijstandverzekering ontslagen
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten en wordt daarom ook wel een ziektekostenverzekering genoemd. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan uw huisarts of ziekenhuis. Eenmalig per jaar kunt u van zorgverzekeraar wijzigen.

Motor- en fietsverzekering

Motor- en (brom)fietsverzekering

Motorrijden is een bijzondere beleving. Ook voor een motor geldt dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen verplicht is. U kunt kiezen tussen drie verschillende dekkingen. Natuurlijk kunt u deze ook uitbreiden met extra dekkingen.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Niet alleen bedrijven hebben belang bij een cyberverzekering, ook voor particulieren kan deze verzekering een groot voordeel hebben. Met onze smartphones zijn wij continue met het internet verbonden en ook steeds meer huishoudelijke apparaten worden op internet aangesloten.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×