Uitvaartverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Particuliere verzekeringen

Uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaart kunnen snel oplopen en zijn vaak hoger dan verwacht. Een uitvaart kost al snel tussen de 6.500,00 en 11.000,00. Niet iedereen heeft, op het moment dat het zo ver is, voldoende geld om een uitvaart te kunnen betalen. Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden deze zorg uit handen nemen.

Waarom een uitvaartverzekering afsluiten?

Een uitvaartverzekering sluit u als het ware af voor uw nabestaanden. Een uitvaartverzekering dekt dus de kosten van een crematie of begrafenis. Het gaat om bijvoorbeeld de werkzaamheden van de uitvaartverzorger, de catering en de kist. Een uitvaartverzekering keert altijd geld uit.

Welke uitvaartverzekering kiest u?

Onmisbaar is het maken van een goede vergelijking tussen verschillende uitvaartverzekeraars, soorten uitvaartverzekeringen en de voorwaarden. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een uitkering in natura of in geld. De uitkering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger. Voor het afsluiten van een uitvaartverzekering inclusief advies vragen wij eenmalig 95,00. Op het moment dat er geld uitgekeerd dient te worden, ondersteunen wij uw nabestaanden. Wij brengen hiervoor 85,00 in rekening.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Autoverzekering

Autoverzekering

Auto’s zijn er in verschillende soorten. Daarom bieden wij een breed assortiment aan autoverzekeringen aan. U kunt de autoverzekering kiezen die bij uw auto past. Elke autobezitter is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.

Opstalverzekering

Als u een woning heeft gekocht, wilt u dat, als er iets gebeurt met uw woning, u uw woning kunt (laten) maken. Met een opstalverzekering verzekert u alles wat vast zit aan uw woning, ook wel aard- en nagelvast. U kunt deze zaken niet zonder schade verhuizen.

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een specifieke vakantie of een weekendje weg.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
×

Powered by WhatsApp Chat

×