Zorgverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Zorgverzekering medicijnen

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is een verzekering tegen ziektekosten en wordt daarom ook wel een ziektekostenverzekering genoemd. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten voor een bezoek aan uw huisarts of ziekenhuis. Eenmalig per jaar kunt u van zorgverzekeraar wijzigen. Iedereen die in Nederland woont, werkt en loonbelasting betaalt, is verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten. Er gelden twee uitzonderingen:

  • Mensen die vanwege hun geloof of levensovertuiging geen zorgverzekering willen afsluiten.
  • Militairen in actieve dienst.

Particuliere verzekeringen

Basis zorgverzekering

Zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht voor de basis zorgverzekering. Iedereen die zich aanmeldt, moet geaccepteerd worden. De overheid bepaalt elk jaar opnieuw wat er in het pakket van de basis zorgverzekering zit. Voorbeelden hiervan zijn: een bezoek aan uw huisarts, een bezoek aan een medisch specialist (kaakchirurg, internist of allergoloog), ziekenhuisverblijf (spoedeisende hulp en operaties), de meeste medicijnen en bloedprikken via uw huisarts of een medisch specialist. De gehele lijst kunt u vinden op de website van De Rijksoverheid.

Aanvullende zorgverzekering

Een aanvullende zorgverzekering is een verzekering voor de zorgkosten die niet in de basis zorgverzekering worden gedekt. Niemand is verplicht om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Ook een verzekeraar is niet verplicht om u te accepteren als verzekerde. Afhankelijk van uw zorgbehoefte en de risico’s voor de toekomst kunt u zelf kiezen welke aanvullende zorgverzekering u wilt afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende extra dekkingen: anticonceptie, brillen en contactlenzen, fysiotherapie, tandheelkundige hulp en zwangerschap en bevalling.

Tandartsverzekering

Met een tandartsverzekering bent u (gedeeltelijk) verzekerd voor de kosten van mondzorg. U bent niet verplicht deze verzekering af te sluiten en voor de verzekeraar geldt geen acceptatieplicht.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Particuliere verzekeringen
Zorgverzekering medicijnen mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Zorgverzekering ouderen
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Particulieren

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Autoverzekering

Autoverzekering

Auto’s zijn er in verschillende soorten. Daarom bieden wij een breed assortiment aan autoverzekeringen aan. U kunt de autoverzekering kiezen die bij uw auto past. Elke autobezitter is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten.

Opstalverzekering

Als u een woning heeft gekocht, wilt u dat, als er iets gebeurt met uw woning, u uw woning kunt (laten) maken. Met een opstalverzekering verzekert u alles wat vast zit aan uw woning, ook wel aard- en nagelvast. U kunt deze zaken niet zonder schade verhuizen.

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Voor een korte vakantie is een kortlopende reisverzekering voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor een specifieke vakantie of een weekendje weg.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×