Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Icon zakelijke verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer is het in veel gevallen verstandig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Er valt een gedeelte van uw inkomen weg als u niet meer kunt werken of nood gedwongen minder moet gaan werken. Omdat u niet in loondienst werkt, heeft u dan geen recht op een uitkering van een werkgever of een WIA-uitkering (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen). Mocht het u overkomen, dan is het prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen. Hiervoor kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering dekking

De dekking van een arbeidsongeschiktheidsverzekering verschilt per aanbieder en persoon. U kunt uzelf de onderstaande vragen stellen om alvast gedeeltelijk de dekking te bepalen.

  • Welk bedrag moet er uitgekeerd worden als u arbeidsongeschikt wordt?
  • Vanaf welk percentage arbeidsongeschiktheid wilt u dat er uitgekeerd wordt door de verzekeraar?
  • Wilt u dat de uitkering gelijk blijft of stijgt gedurende de looptijd?
  • Hoe lang loopt de verzekering en op welke leeftijd stopt de verzekering?

De premie die u betaalt

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet goedkoop. De hoogte van uw premie is onder andere afhankelijk van de dekking van uw verzekering, maar ook van het beroep dat u uitoefent. Daarnaast verschilt de premie ook per verzekeraar. Het is dus erg belangrijk om een goede vergelijking te maken, zodat u de meest gunstige verzekering afsluit met een zo laag mogelijk premie.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Arbeidsongeschikt
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Sport- en evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Hoe goed u de organisatie van uw evenement ook voor elkaar heeft, er kan altijd iets misgaan. Met een evenementenverzekering dekt u de financiële risico’s als u bijvoorbeeld een evenement organiseert. Met een deze verzekering, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u uw risico’s verantwoord nemen.

Zakenreisverzekering zorgeloos

Zakenreisverzekering

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Dan is het verstandig om een zakenreisverzekering af te sluiten. Als u een zakelijke reis maakt, keert bij schade uw particuliere reisverzekering niets uit. Met deze verzekering zijn u en uw werknemers een heel jaar verzekerd.

AOV zakelijk

Zorgverzekering

Zorgverzekeraars kunnen u met een collectieve zorgverzekering een korting geven op uw basispremie van uw zorgverzekering. U sluit dan samen met anderen (een groep) een zorgverzekering af. Veelal kiezen werkgevers ervoor om een collectieve zorgverzekering aan te bieden aan de werknemers.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×