Bedrijfsaansprakelijkheid

Zorgeloos goed verzekerd.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Onbedoeld kan het gebeuren dat er door of tijdens uw bedrijfsvoering schade ontstaat. Een bedrijfsaansprakelijkheid-verzekering (AVB) verzekert u tegen materiële schade die door uzelf of door een werknemer van u is veroorzaakt. Zo kan een schilder een pot met verf over de vloerbedekking van een klant laten vallen. Ook persoonlijke (letsel)schade is verzekerd. De schade kan flink in de papieren lopen als uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld. Een bedrijfsaansprakelijkheid-verzekering is dan ook onmisbaar voor een ondernemer.

Wat is er gedekt?

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt de schade die u of een werknemer van u veroorzaakt. Naast het voorbeeld van de pot met verf, kunt u ook denken aan golfplaten die van een bedrijfspand afwaaien en vervolgens schade veroorzaken aan geparkeerde auto’s of een door u geleverd product dat schade veroorzaakt.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Schade aansprakelijkheid mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Aansprakelijkheidsverzekering schade
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Vooral bij adviserende beroepen kunnen de gevolgen groot zijn als uw advies achteraf niet het juiste bleek. U kunt hiervoor een beroepsaansprakelijkheid-verzekering afsluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het verstandig om een transportverzekering af te sluiten. In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om een WA-verzekering voor motorvoertuigen af te sluiten.

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming. Met mooie lichtreclame laat u onder andere zien waar u gevestigd bent. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u dit verliest. Met een gebouwenverzekering kunt u de materiële schade verzekeren.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×