Bedrijfsschadeverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Machinebreukverzekering

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering verzekert u als eigenaar van een onderneming tegen het risico van bedrijfsstilstand bij bijvoorbeeld een brand. Uw opstal- en inboedelverzekering dekken niet de schade die u oploopt omdat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Om dit risico af te dekken, sluit u een bedrijfsschadeverzekering af. Deze verzekering vangt het grootste gedeelte van uw vaste kosten op en vergoedt eventuele omzetderving.

Wat is er gedekt?

U hoeft u met een bedrijfsschadeverzekering geen zorgen te maken over de continuïteit van uw bedrijf als uw bedrijf wordt getroffen door een van buitenkomend onheil. Omzetderving, een groot gedeelte van uw vaste kosten en de kosten die u moet maken voor de instandhouding en hervatting van uw bedrijfsactiviteiten worden door deze verzekering bij schade vergoed.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Reconstructieverzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Bedrijfsaansprakelijkheid

Onbedoeld kan het gebeuren dat er door of tijdens uw bedrijfsvoering schade ontstaat. Een bedrijfsaansprakelijkheid-verzekering verzekert u tegen materiële schade die door uzelf of door een werknemer van u is veroorzaakt. Zo kan een schilder een pot met verf op de vloerbedekking van een klant laten vallen.

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris en goederen

Bij beschadiging of verlies van uw inventaris en voorraden moet u snel kunnen schakelen door machines en materialen te vervangen. Uw bedrijfsactiviteiten mogen niet stil komen te liggen. Zonder een goede inventaris- en goederenverzekering kan uw onderneming met grote kosten geconfronteerd worden.

Elektronicaverzekering

Elektronicaverzekering

Computers en elektronische apparaten zijn voor alle ondernemers onmisbaar. Zonder uw computer kunnen uw werkzaamheden zomaar stil komen te liggen. Met een computer- en elektronicaverzekering bent u hiervoor verzekerd en kunt u de draad weer snel oppakken. U hoeft zich geen zorgen te maken.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×