Beroepsaansprakelijkheid

Zorgeloos goed verzekerd.
Icon zakelijke verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Natuurlijk bent u niet van plan om onverantwoorde risico’s te nemen. Toch is het handig om er rekening mee te houden dat het een keer mis kan gaan. Vooral bij adviserende beroepen is het handig om hier rekening mee te houden. Wanneer blijkt dat uw advies achteraf niet het juiste bleek, kunnen de gevolgen groot zijn. Deze zorgen wilt u natuurlijk niet hebben. Hiervoor kunt u een beroepsaansprakelijkheid-verzekering (BAV) afsluiten.

Wat is er gedekt bij een beroepsaansprakelijkheid-verzekering?

Een beroepsaansprakelijkheid-verzekering dekt de schade van derden door onbedoelde fouten die u als beroepsbeoefenaar maakt bij de uitvoering van uw werkzaamheden. Het gaat om zowel fouten die u zelf maakt, als om fouten die mensen onder uw verantwoordelijkheid werken maken. U kunt hierbij denken aan vergissingen, nalatigheid, onjuiste adviezen en onzorgvuldigheden. Een beroepsaansprakelijkheid-verzekering geeft dekking voor vermogensschade. Het gaat bijvoorbeeld om winstderving, verlies van marktaandeel en kosten in verband met vertraging. Ook eventuele verweerkosten zijn gedekt.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Beroepsaansprakelijkheid-verzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Bedrijfsaansprakelijkheid

Onbedoeld kan het gebeuren dat er door of tijdens uw bedrijfsvoering schade ontstaat. Een bedrijfsaansprakelijkheid-verzekering verzekert u tegen materiële schade die door uzelf of door een werknemer van u is veroorzaakt. Zo kan een schilder een pot met verf op de vloerbedekking van een klant laten vallen.

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris en goederen

Bij beschadiging of verlies van uw inventaris en voorraden moet u snel kunnen schakelen door machines en materialen te vervangen. Uw bedrijfsactiviteiten mogen niet stil komen te liggen. Zonder een goede inventaris- en goederenverzekering kan uw onderneming met grote kosten geconfronteerd worden.

Elektronicaverzekering

Elektronicaverzekering

Computers en elektronische apparaten zijn voor alle ondernemers onmisbaar. Zonder uw computer kunnen uw werkzaamheden zomaar stil komen te liggen. Met een computer- en elektronicaverzekering bent u hiervoor verzekerd en kunt u de draad weer snel oppakken. U hoeft zich geen zorgen te maken.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×