Collectieve zorgverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Zorgverzekering medicijnen

Collectieve zorgverzekering

Zorgverzekeraars kunnen u met een collectieve zorgverzekering een korting geven op uw basispremie van uw zorgverzekering. U sluit dan samen met anderen (een groep) een zorgverzekering af. Veelal kiezen werkgevers ervoor om een collectieve zorgverzekering aan te bieden aan de werknemers. Voor zowel de werknemers als de werkgever gelden bij een collectieve zorgverzekering meerdere voordelen.

Voordelen voor de werknemers

  • Met een collectieve zorgverzekering krijgt de werknemer korting op de premie van de zorgverzekering, de zogenoemde collectiviteitskorting. De maximale, wettelijke korting is 5% op de premie van de basis zorgverzekering.
  • Daarnaast krijgt de werknemer korting op de aanvullende zorgverzekeringen.
  • De werknemer kan een ruimere vergoedingen en meer diensten zoals wachtlijstbemiddeling krijgen.

Voordelen voor de werkgever:

  • Een collectieve zorgverzekering is een voorbeeld van goed werkgeverschap.
  • Doordat de zorg is afgestemd op de werkzaamheden van uw werknemers, zullen de werknemers gemiddeld minder lang ziek zijn. Zo besparen werkgevers op de verzuimkosten.
  • Er wordt gewerkt aan duurzame inzetbaarheid.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Zorgverzekering medicijnen mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Zorgverzekering ouderen
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Vooral bij adviserende beroepen kunnen de gevolgen groot zijn als uw advies achteraf niet het juiste bleek. U kunt hiervoor een beroepsaansprakelijkheid-verzekering afsluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het verstandig om een transportverzekering af te sluiten. In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om een WA-verzekering voor motorvoertuigen af te sluiten.

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming. Met mooie lichtreclame laat u onder andere zien waar u gevestigd bent. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u dit verliest. Met een gebouwenverzekering kunt u de materiële schade verzekeren.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
[/vcLS

×

Powered by WhatsApp Chat

×