Cyberverzekering zakelijk

Zorgeloos goed verzekerd.
Cyberverzekering

Cyberverzekering zakelijk

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, cyberrisico’s zijn nooit uit te sluiten. Met smartphones en computers zijn u en uw werknemers continu met het internet verbonden. Helaas kent deze ontwikkeling een aantal risico’s. Met een cyberverzekering kunt u uw bedrijf en uw klanten wapenen tegen risico’s op het internet. Denk hierbij aan cyberafpersing, internet reputatieschade, verlies van geld op uw rekening, identiteitsfraude, inbreuk op uw privacy en aansprakelijkheid. Denk ook aan risico’s zoals phishing, smishing, virussen, hacken en ransomware.

Wat is er gedekt?

Meestal kent een zakelijke cyberverzekering een eigen risico en een werelddekking. Verder ligt het aan de verzekeraar hoe hoog het verzekerd bedrag per gebeurtenis is. Onder andere de onderstaande zaken zijn veelal gedekt als u een cyberverzekering heeft afgesloten.

  • Hulpverlening (24/7)
  • Computerhulp (bijvoorbeeld: data recovery)
  • Hulp bij identiteitsfraude
  • Schadevergoeding bij verlies van geld op uw rekening

Wat is er niet gedekt?

De onderstaande zaken zijn standaard uitgesloten als u een cyberverzekering heeft afgesloten.

  • Het met opzet veroorzaken van schade en het plegen van fraude.
  • Als er schade ontstaat door data die u illegaal verkregen heeft.
  • Schade door oorlog, plundering en overheidshandelingen.
  • Schade als gevolg van het ontbreken van passende beveiligingsmaatregelen.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Sport- en evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Hoe goed u de organisatie van uw evenement ook voor elkaar heeft, er kan altijd iets misgaan. Met een evenementenverzekering dekt u de financiële risico’s als u bijvoorbeeld een evenement organiseert. Met een deze verzekering, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u uw risico’s verantwoord nemen.

Zakenreisverzekering zorgeloos

Zakenreisverzekering

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Dan is het verstandig om een zakenreisverzekering af te sluiten. Als u een zakelijke reis maakt, keert bij schade uw particuliere reisverzekering niets uit. Met deze verzekering zijn u en uw werknemers een heel jaar verzekerd.

AOV zakelijk

Zorgverzekering

Zorgverzekeraars kunnen u met een collectieve zorgverzekering een korting geven op uw basispremie van uw zorgverzekering. U sluit dan samen met anderen (een groep) een zorgverzekering af. Veelal kiezen werkgevers ervoor om een collectieve zorgverzekering aan te bieden aan de werknemers.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
×

Powered by WhatsApp Chat

×