Elektronicaverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Icon zakelijke verzekeringen

Elektronicaverzekering

Computers en elektronische apparaten zijn voor alle ondernemers onmisbaar. Zonder uw computer kunnen uw werkzaamheden zomaar stil komen te liggen. Met een computer- en elektronicaverzekering bent u hiervoor verzekerd en kunt u de draad weer snel oppakken. De premie die u betaalt, is afhankelijk van het verzekerd bedrag. Het verzekerde bedrag wordt jaarlijks aangepast op basis van actuele indexcijfers.

Wat zijn elektrische apparaten?

Elektrische apparaten zijn niet alleen uw computer en de systemen die daarop draaien. Het gaat ook om de randapparatuur, zoals een printer, de telefooninstallatie, een kopieermachine of een brandmeldinstallatie.

Wat is er verzekerd met een elektronicaverzekering?

Met een elektronicaverzekering zijn uw computers en elektrische apparaten in uw bedrijfsgebouw verzekerd tegen alle van buitenkomend onheil. U kunt hierbij denken aan brand, diefstal of blikseminslag. In het geval van diefstal moeten er wel sporen van braak zichtbaar zijn. Ook de standaard geïnstalleerde software is verzekerd. Het is daarnaast mogelijk om uw elektronica buiten uw bedrijfsgebouw te verzekeren. In dit geval bent u bijvoorbeeld in het buitenland ook verzekerd.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Computerverzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Vooral bij adviserende beroepen kunnen de gevolgen groot zijn als uw advies achteraf niet het juiste bleek. U kunt hiervoor een beroepsaansprakelijkheid-verzekering afsluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het verstandig om een transportverzekering af te sluiten. In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om een WA-verzekering voor motorvoertuigen af te sluiten.

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming. Met mooie lichtreclame laat u onder andere zien waar u gevestigd bent. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u dit verliest. Met een gebouwenverzekering kunt u de materiële schade verzekeren.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×