Evenementenverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Evenementenverzekering

Evenementenverzekering

“Wie niet streeft naar de top, zal nooit het sterrendom bereiken.” Datzelfde streven, diezelfde wil tot winnen, heeft Elswout AssurantieGroep gemaakt tot wat Elswout is. Geen generalist, maar een specialist. Meedenkend over het ontwikkelen van nieuwe verzekeringsvormen. Wij zoeken naar oplossingen om de risico’s binnen de sectoren sport, entertainment en recreatie beheersbaar te maken. Met een evenementenverzekering, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u uw risico’s verantwoord nemen. Voor bijna elk denkbaar risico binnen de sport- en entertainmentbranche bieden wij een oplossing.

Particuliere verzekeringen

Evenementenverzekering

Hoe goed u de organisatie van uw evenement ook voor elkaar heeft, er kan altijd iets misgaan. Met een evenementenverzekering dekt u de (financiële) risico’s als u een evenement organiseert. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Onkosten
  • Annulering
  • Slecht weer
  • Aansprakelijkheid
  • Materiaal

Beroepsongeschiktheids-verzekering

Deze verzekering is onder andere bedoeld voor artiesten, sporters, fotomodellen, scheidsrechters, et cetera. De beroepsongeschiktheids-verzekering dekt het risico dat het op de polis vermelde beroep niet meer kan worden uitgeoefend door de verzekerde als gevolg van ziekte of een ongeval. Het is mogelijk een tijdelijke uitkering te verzekeren. Dit wordt ook wel TTD (Temporary Total Disablement) genoemd. Daarnaast is het ook mogelijk om een permanente uitkering te verzekeren. Dit wordt een PTD genoemd (Permanent Total Disablement).

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Elswout icon Evenementenverzekering
Evenementenverzekering mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Evenementenverzekering voetbal
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Vooral bij adviserende beroepen kunnen de gevolgen groot zijn als uw advies achteraf niet het juiste bleek. U kunt hiervoor een beroepsaansprakelijkheid-verzekering afsluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het verstandig om een transportverzekering af te sluiten. In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om een WA-verzekering voor motorvoertuigen af te sluiten.

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming. Met mooie lichtreclame laat u onder andere zien waar u gevestigd bent. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u dit verliest. Met een gebouwenverzekering kunt u de materiële schade verzekeren.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×