Gebouwenverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Icon zakelijke verzekeringen

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Met mooie lichtreclame, uithangborden en belettering op de ramen laat u zien waar u gevestigd bent en welke activiteit u ontplooit. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u zonder dat u verzekerd bent dit verliest. Het is daarom belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede gebouwenverzekering.

Wat is een gebouwenverzekering?

Een gebouwenverzekering is een verzekering die de herstelkosten vergoedt bij materiële schade door brand, storm en blikseminslag. Een gebouwenverzekering wordt ook wel een zakelijke opstalverzekering genoemd. De standaard dekking is vaak uit te breiden met een dekking voor inbraak-, vandalisme- en waterschade.

Gebouwenverzekering VvE

Met een gebouwenverzekering VvE verzekert u de schade aan uw appartementengebouw. Om het appartementengebouw te verzekeren, moet u de herbouwwaarde weten. Dit is het bedrag dat nodig is om het gebouw in oorspronkelijke staat te herstellen. Dit staat volledig los van de markt- of verkoopwaarde. Geef de juiste herbouwwaarde door of laat het appartementengebouw taxeren. Dit voorkomt dat u onderverzekerd bent.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Zonnepanelen verzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Bedrijfsaansprakelijkheid

Onbedoeld kan het gebeuren dat er door of tijdens uw bedrijfsvoering schade ontstaat. Een bedrijfsaansprakelijkheid-verzekering verzekert u tegen materiële schade die door uzelf of door een werknemer van u is veroorzaakt. Zo kan een schilder een pot met verf op de vloerbedekking van een klant laten vallen.

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris en goederen

Bij beschadiging of verlies van uw inventaris en voorraden moet u snel kunnen schakelen door machines en materialen te vervangen. Uw bedrijfsactiviteiten mogen niet stil komen te liggen. Zonder een goede inventaris- en goederenverzekering kan uw onderneming met grote kosten geconfronteerd worden.

Elektronicaverzekering

Elektronicaverzekering

Computers en elektronische apparaten zijn voor alle ondernemers onmisbaar. Zonder uw computer kunnen uw werkzaamheden zomaar stil komen te liggen. Met een computer- en elektronicaverzekering bent u hiervoor verzekerd en kunt u de draad weer snel oppakken. U hoeft zich geen zorgen te maken.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×