Inventaris- en goederenverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Icon zakelijke verzekeringen

Inventaris en goederen

Bij beschadiging of verlies van uw inventaris, bedrijfsuitrusting en voorraden moet u snel kunnen schakelen door machines en materialen te vervangen. Uw bedrijfsactiviteiten mogen immers niet stil komen te liggen. Zonder een goede inventaris- en goederenverzekering kan uw onderneming met grote kosten geconfronteerd worden. Hierdoor kan de continuïteit van uw onderneming in gevaar komen.

Wat is een inventarisverzekering?

Een inventarisverzekering verzekert de schade aan uw bedrijfsinventaris door diefstal, storm of brand. Onder inventaris vallen bijvoorbeeld machines, apparatuur en kantoormeubilair. Het gaat eigenlijk om alle goederen die aanwezig zijn in het bedrijfspand waar u als ondernemer bent gevestigd en die u nodig heeft om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren. U kunt het vergelijken met een particuliere inboedelverzekering, maar dan voor bedrijven.

Wat is een goederenverzekering?

Er worden twee soorten goederen onderscheiden:

  • Handelsgoederen: Dit zijn goederen (voorraad) die uw bedrijf produceert binnen het bedrijfspand dan wel de goederen die worden verhandeld. Denk aan grond- en hulpstoffen, halffabricaten, eindproducten, goederen in bewerking en emballage (verpakkingen).
  • Bedrijfsgoederen: Dit zijn de goederen die u nodig heeft om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Hierbij kunt u denken aan reinigingsmiddelen en brandstoffen.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Inventaris
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Vooral bij adviserende beroepen kunnen de gevolgen groot zijn als uw advies achteraf niet het juiste bleek. U kunt hiervoor een beroepsaansprakelijkheid-verzekering afsluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het verstandig om een transportverzekering af te sluiten. In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om een WA-verzekering voor motorvoertuigen af te sluiten.

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming. Met mooie lichtreclame laat u onder andere zien waar u gevestigd bent. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat u dit verliest. Met een gebouwenverzekering kunt u de materiële schade verzekeren.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×