Rechtsbijstandverzekering zakelijk

Zorgeloos goed verzekerd.
Icon zakelijke verzekeringen

Rechtsbijstandverzekering

Niet alleen als particulier, maar ook als ondernemer kunt u geconfronteerd worden met een juridische procedure. Een rechtsbijstandverzekering zakelijk is dan ook geen overbodige luxe als u hoge kosten voor juridisch advies wilt voorkomen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de rechtsbijstandverzekering zakelijk als u een opdracht heeft afgerond en de opdrachtgever weigert te betalen. Of als u een conflict heeft met een leverancier over een contract.

Wat is er gedekt?

Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van rechtsbijstand bij een juridisch geschil met leveranciers, werknemers of afnemers. De dekking bestaat onder andere uit de onderstaande zaken.

  • Rechtsbijstand door een juridisch specialist van de verzekeraar.
  • Een vergoeding voor een externe deskundige uit het eigen netwerk.
  • Rechtsbijstand als een werknemer onder werktijd schade lijdt in het verkeer.
  • Verkeerzaken over de hele wereld.
  • Juridische hulp bij wanbetalers of andere bedrijfsmatige conflicten.

Aanvullende dekkingen

U kunt uw zakelijke rechtsbijstandverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. U kunt denken aan een zakelijke rechtsbijstandverzekering arbeidsrecht, bedrijfsvoering (bedrijfsschade en/of ondernemersrisico), overheid, onroerende zaken en incassobijstand.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Elswout-groep-grijs-balk-boven

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Sport- en evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Hoe goed u de organisatie van uw evenement ook voor elkaar heeft, er kan altijd iets misgaan. Met een evenementenverzekering dekt u de financiële risico’s als u bijvoorbeeld een evenement organiseert. Met een deze verzekering, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u uw risico’s verantwoord nemen.

Zakenreisverzekering zorgeloos

Zakenreisverzekering

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Dan is het verstandig om een zakenreisverzekering af te sluiten. Als u een zakelijke reis maakt, keert bij schade uw particuliere reisverzekering niets uit. Met deze verzekering zijn u en uw werknemers een heel jaar verzekerd.

AOV zakelijk

Zorgverzekering

Zorgverzekeraars kunnen u met een collectieve zorgverzekering een korting geven op uw basispremie van uw zorgverzekering. U sluit dan samen met anderen (een groep) een zorgverzekering af. Veelal kiezen werkgevers ervoor om een collectieve zorgverzekering aan te bieden aan de werknemers.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
×

Powered by WhatsApp Chat

×