Transportverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Bestelautoverzekering

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het verstandig om een transportverzekering af te sluiten. In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om tenminste een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) voor motorvoertuigen af te sluiten. Hiermee verzekert u zich tegen schade die u aan anderen door uw schuld toebrengt. Bij een bedrijfsauto kunt u denken aan zakelijke personenauto’s, bestelwagens en busjes die zakelijk gebruikt worden. Ook in het geval van een bedrijfsauto kunt u kiezen tussen drie verschillende dekkingen.

WA-verzekering

Gedekt bij een WA-verzekering: Schade aan andere voertuigen, schade aan bezittingen en schade aan personen.

WA-verzekering Beperkt Casco

Gedekt bij een WA-verzekering Beperkt Casco: Schade aan andere voertuigen, schade aan bezittingen, schade aan personen, diefstal, ruitbreuk, botsingen met dieren, brand en explosie, storm en hagel.

WA-verzekering Volledig Casco

Gedekt bij een WA-verzekering Volledig Casco: Schade aan andere voertuigen, schade aan bezittingen, schade aan personen, diefstal, ruitbreuk, botsingen met dieren, brand en explosie, storm, hagel, aanrijding en overige schade door uzelf.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Bestelautoverzekering mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Transportverzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Sport- en evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Hoe goed u de organisatie van uw evenement ook voor elkaar heeft, er kan altijd iets misgaan. Met een evenementenverzekering dekt u de financiële risico’s als u bijvoorbeeld een evenement organiseert. Met een deze verzekering, afgestemd op uw specifieke situatie, kunt u uw risico’s verantwoord nemen.

Zakenreisverzekering zorgeloos

Zakenreisverzekering

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Dan is het verstandig om een zakenreisverzekering af te sluiten. Als u een zakelijke reis maakt, keert bij schade uw particuliere reisverzekering niets uit. Met deze verzekering zijn u en uw werknemers een heel jaar verzekerd.

AOV zakelijk

Zorgverzekering

Zorgverzekeraars kunnen u met een collectieve zorgverzekering een korting geven op uw basispremie van uw zorgverzekering. U sluit dan samen met anderen (een groep) een zorgverzekering af. Veelal kiezen werkgevers ervoor om een collectieve zorgverzekering aan te bieden aan de werknemers.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×