Zakenreisverzekering

Zorgeloos goed verzekerd.
Zakenreisverzekering

Zakenreisverzekering

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Dan is het verstandig om een zakenreisverzekering af te sluiten. Als u een zakelijke reis maakt, keert bij schade uw particuliere reisverzekering niets uit. Met een zakenreisverzekering zijn u en uw werknemers automatisch een heel jaar doorlopend verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s.

Wat is er gedekt?

Een zakenreis kent vaak grote financiële belangen en dus een groter financieel risico. Een zakenreisverzekering voor u en/of uw werknemers biedt dekking voor de kosten als gevolg van schade tijdens een zakelijke reis. De voorwaarden van verzekeraars kunnen nogal verschillen. Lees om deze reden altijd goed de voorwaarden door voordat u een zakenreisverzekering afsluit. Meestal bent u voor het onderstaande verzekerd.

  • Zakenreizen over de hele wereld (maximaal 180 aaneengesloten dagen).
  • Hulpverlening bij ziekte, een ongeval en overlijden (inclusief het terugkeren en een andere werknemer naar de bestemming af laten reizen).
  • Schade aan uw bagage of diefstal of verlies van uw bagage.
  • Buitengewone kosten.
  • Rechtsbijstand.
  • Annuleringskosten.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Icon zakelijke verzekeringen
Zakenreisverzekering mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
Bagage zakenreisverzekering
Elswout-groep-grijs-balk-onder

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Ondernemers kan de korting op uw verzekeringen voor uw onderneming oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Bedrijfsaansprakelijkheid

Onbedoeld kan het gebeuren dat er door of tijdens uw bedrijfsvoering schade ontstaat. Een bedrijfsaansprakelijkheid-verzekering verzekert u tegen materiële schade die door uzelf of door een werknemer van u is veroorzaakt. Zo kan een schilder een pot met verf op de vloerbedekking van een klant laten vallen.

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris en goederen

Bij beschadiging of verlies van uw inventaris en voorraden moet u snel kunnen schakelen door machines en materialen te vervangen. Uw bedrijfsactiviteiten mogen niet stil komen te liggen. Zonder een goede inventaris- en goederenverzekering kan uw onderneming met grote kosten geconfronteerd worden.

Elektronicaverzekering

Elektronicaverzekering

Computers en elektronische apparaten zijn voor alle ondernemers onmisbaar. Zonder uw computer kunnen uw werkzaamheden zomaar stil komen te liggen. Met een computer- en elektronicaverzekering bent u hiervoor verzekerd en kunt u de draad weer snel oppakken. U hoeft zich geen zorgen te maken.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×