Zorgeloospakket voor…

Zorgeloos goed verzekerd.
Zorgeloospakket

Zorgeloospakket voor…

Als particulier, ondernemer, werkgever en/of zzp’er wilt u dat alles goed geregeld is. Het afsluiten van verzekeringen kan hierbij helpen. Natuurlijk wilt u de verzekeringen die het beste bij u en uw bedrijf passen. Het liefst krijgt u advies van een onafhankelijke aanbieder en heeft u één aanspreekpunt voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken. Regel bij ons uw verzekeringen. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos goed verzekerd bent.

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Particulieren, voor Ondernemers, voor Werkgevers en voor Zzp’ers kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting!

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Elswout-groep-grijs-balk-boven

Voor Particulieren

Als particulier wilt u dat alles goed geregeld is. Het liefst regelt u uw verzekeringen allemaal op één plek met één aanspreekpunt voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken.

Particuliere verzekeringen Zorgeloos

Voor Ondernemers

Als bedrijfseigenaar en ondernemer wilt u de continuïteit van uw bedrijf zoveel als mogelijk zeker stellen. Het liefst krijgt u advies van een onafhankelijke aanbieder en heeft u één aanspreekpunt.

Zorgeloospakket voor Ondernemers

Voor Zzp’ers

Als zzp’er wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt te allen tijde in staat zijn uw financiële basis zeker te stellen.

Zorgeloospakket voor Zzp'ers
Elswout-groep-grijs-balk-onder
Felixx.zorgeloos
Felixx.zorgeloos mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven
×

Powered by WhatsApp Chat

×