Zorgeloospakket voor Zzp’ers

Zorgeloos goed verzekerd.
Bestuurdersaansprakelijkheid

Zorgeloospakket voor Zzp’ers

Als zzp’er wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat u blijvend in staat bent om dit te doen door uw financiële basis zeker te stellen. Het afsluiten van verzekeringen kan hierbij helpen. Natuurlijk wilt u de verzekeringen die het beste bij u en uw bedrijf passen. Het liefst krijgt u advies van een onafhankelijke aanbieder en heeft u één aanspreekpunt voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken. Regel bij ons uw verzekeringen. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos goed verzekerd bent.

Particuliere verzekeringen

Laat ons eens kijken naar uw lopende verzekeringen. Met ons Zorgeloospakket voor Zzp’ers kan de korting op uw verzekeringen oplopen tot 12%, betaalt u geen premietoeslag bij maandbetaling, kunt u een snelle en soepele schadebehandeling verwachten en heeft u één aanspreekpunt. Hoe meer polissen u opneemt, hoe hoger de korting! Hieronder vindt u de verzekeringen die u onder andere kunt opnemen in uw Zorgeloospakket voor Zzp’ers.

Iets voor u?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op door in het onderstaande formulier uw contactgegevens in te vullen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@elswoutgroep.nl of 023-751 00 00.

Zorgeloospakket voor Ondernemers
Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering mobiel
Elswout-groep-grijs-balk-boven

Zorgeloospakket voor Zzp’ers

Welke verzekeringen neemt u in uw Zorgeloospakket voor Zzp’ers op?

Zorgverzekering

Arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer is het in veel gevallen verstandig om een arbeidsongeschiktheids-verzekering af te sluiten. Er valt een gedeelte van uw inkomen weg als u niet meer kunt werken of minder moet gaan werken.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Onbedoeld kan het gebeuren dat er door of tijdens uw bedrijfsvoering schade ontstaat. Een AVB verzekert u tegen materiële schade die door uzelf of door een werknemer van u is veroorzaakt.

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Ondernemen betekent risico’s nemen. Natuurlijk bent u niet van plan om onverantwoorde risico’s te nemen. Toch kan het een keer mis kan gaan. Vooral bij adviserende beroepen dient u hier rekening mee te houden.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
Cyberverzekering

Cyberverzekering

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, cyberrisico’s zijn nooit uit te sluiten. Met smartphones en computers zijn u en uw werknemers continu met het internet verbonden. Helaas kent deze ontwikkeling een aantal risico’s. Deze verzekering dekt de schade.

Gebouwenverzekering

Gebouwenverzekering

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw onderneming en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Met mooie lichtreclame, uithangborden en belettering op de ramen laat u zien waar u gevestigd bent.

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris en goederen

Bij beschadiging of verlies van uw inventaris, bedrijfsuitrusting en voorraden moet u snel kunnen schakelen door machines en materialen te vervangen. Uw bedrijfsactiviteiten mogen immers niet stil komen te liggen.

Elswout-groep-grijs-balk-boven
Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Niet alleen als particulier, maar ook als ondernemer kunt u geconfronteerd worden met een juridische procedure. Een rechtsbijstandverzekering zakelijk is dan ook handig als u hoge kosten voor juridisch advies wilt voorkomen.

Transportverzekering

Bent u als ondernemer in bezit van één of meerdere bedrijfsauto’s? In Nederland is elke motorvoertuigbezitter verplicht om tenminste een WA-verzekering voor motorvoertuigen af te sluiten.

Zakenreisverzekering zorgeloos

Zakenreisverzekering

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een zakenreis? Met een zakenreisverzekering zijn u en uw werknemers automatisch een heel jaar doorlopend verzekerd tegen de meest voorkomende risico’s.

Elswout-groep-grijs-balk-onder
Elswout-groep-wit-balk-boven-footer
×

Powered by WhatsApp Chat

×